GRUNDSMAGS MADSKOLE

Lad os sammen udforske og styrke den danske madkultur

Hos Grundsmag elsker vi mad - altså mad som er lavet af dejlige økologiske råvarer og mad som vi får lov at tilberede helt fra bunden. Den viden vi har om maden efter mange år i branchen og fra vores store netværk vil vi rigtig gerne dele med jer. Derfor tilbyder vi spændende madkurser. Madkurser med emner som vi finder interessante, aktuelle eller som vi har fået mange forespørgsler på. Så kan vi sammen dykke endnu dybere ned i  madens fantastiske univers. Madkurserne beskrives her på siden eller du kan kontakte os for forespørgsler på skræddersyede madkurser eller teambuildings. 

Fordi vi til stadighed er nysgerrige og gerne vil dele nye smagsoplevelser med jer tilbyder vi også forskellige smagninger, de bliver ligeledes annonceret her på siden samt på vores Facebook. 



Grundsmags folkekøkken
Lad os stå for aftensmaden, når vi en gang om måneden inviterer indenfor til hyggelig og uformel aftensmad i spisehuset.  Maden er klar kl. 18 og bliver serveret som social dining. I kan glæde jer til en masse gode, økologiske sager inspireret af årstidens råvarer. Der kommer til at være retter for både store og små.
Drikkevarer og dessert kan tilkøbes, og vi har som altid både lokale økoøl, hjemmelavede safter og vidunderlige vine. Se datoer via linket. Vi ses i Grundsmag!
https://www.place2book.com/da/list/EM8261

 

AFLYST, NY DATO KOMMER // Vil du kramme kål sammen med os?

Få en introduktion til fermentering og grøntsagerne mellem hænderne, når vi dykker ned i fermenteringens forunderlige univers.
Vi skal denne aften lære om mælkesyrebakteriernes fantastiske egenskaber!
Og vi skal gå grøntsagsamok, snitte og kramme - altså grøntsagerne. 
Undervejs vil vi servere lidt at drikke samt en snack, og du får også de gode sager med hjem.

 

AFLYST, NY DATO KOMMER // Det gode brød
Velkommen til det klassiske Grundsmagkursus om det gode brød. Vær med denne aften, når I sammen med Jens skal dufte til surdeje, have dejen mellem hænderne og dufte og smage på de nybagte brød. 
Udforsk nye og lokale kornsorter, og lær om ælte- og hævemetoder. Vi skal lege med surdej, friskmalet mel og masser af klistret dej, og du får helt sikkert ny viden med hjem, som kan forbedre din hjemmebagning.
Dagens pensum består af 2 timers hvedebrød, rugbrød og Grundsmags kanelknuder.
Vi sørger for kaffe, te og vand under hele lektionen og serverer en let anretning med et glas vin eller saft undervejs. Og så skal vi selvfølgelig smage og spise en masse dejligt brød.




Tidligere kurser og andre aktiviteter

Langbordspåskefrokost hjemme hos dig

Skærtorsdag kan der hentes en overdådig påskemiddag hos Grundsmag. Vores langbordsfrokost i spisehuset må vi aflyse, men maden skal I ikke snydes for. Vi pakker alt i bæredygtig service lige til at anrette.
Se menuen og mere information og køb via linket
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/s9uxerwyyu

Citrussymfoni med SyltedronningenTil marts skal vi mærke sydens varme og friskhed i Spisehuset - vi skal nemlig sylte med citrusfrugter, når vi får besøg af Syltedronningen. Vinteren er højsæson for citrus og det er noget ganske særligt at sylte citrusfrugter. Det er ofte tidskrævende og kræver lidt erfaring, men det kan også gøres simpelt og nemt, så alle kan være med. Citrusfrugter er bitre, sure og søde på samme tid og vi kan trylle dem til de lækreste delikatesser. På dette kursus bliver du introduceret til råsyltning, chutney, og marmelade og vi kommer også omkring den engelske tilberedningsteknik så du kan lave både thin-, medium- og thickcut marmelader.Alle får 3 fyldte glas med hjem, og undervejs vil der være smagsprøver, en let servering samt kaffe, te og snacks. 

Fredagsvinbar i Grundsmag
Kom til fredagsvinbar i Grundsmag og hør Jon Capoul (aka Vinbonden), vinbonde i Frankrig og importør af naturvine i Danmark, fortælle om naturvine mens I smager 3 skønne, naturlige vine. I er velkomne mellem 16 og 19, hvor Jon vil være i spisehuset og løbende fortælle om vinene og hvad der hører med, når man har med naturvine at gøre. Det er muligt at købe pr. glas til 65 kr., eller en samlet pakke, hvor I smager alle tre vine, Jon har taget med, til 175 kr.Der skal smages på en hvid, en rød og en orange vin - hvis du ikke har nogen anelse om, hvad det med orange betyder, må du komme og høre Vinbonden fortælle nærmere..

Konfektværksted

På denne hyggelige juleworkshop kan du lave lækkerier af friske, økologiske råvarer til dig selv eller værtindegaver til juledagene - hvis konfekten altså ikke bliver spist før. Vi laver marzipan fra bunden, tre sirupper, og tre slags konfekt af de bær vi har lavet sirup på + marzipan, god chokolade og lir.
Du får de hjemmelavede godter med hjem i flotte flasker og fine poser.
Vi serverer kaffe, the og saft og en eftermiddagssnack undervejs så hyggen er helt i top.


 

Betalings- og refunderingsbetingelser, opdateret januar 2020

Tilmelding til et af vores madkurser, smagninger eller andre aktiviteter er bindende og gebyret kan ikke refunderes.

Køb af billetter til vores aktiviteter er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2 - nr. 12).

 

© 2019 by GRUNDSMAG