© 2019 by GRUNDSMAG

GRUNDSMAGS MADSKOLE

Lad os sammen udforske og styrke den danske madkultur

Hos Grundsmag elsker vi mad - altså mad som er lavet af dejlige økologiske råvarer og mad som vi får lov at tilberede helt fra bunden. Den viden vi har om maden efter mange år i branchen og fra vores store netværk vil vi rigtig gerne dele med jer. Derfor tilbyder vi spændende madkurser. Madkurser med emner som vi finder interessante, aktuelle eller som vi har fået mange forespørgsler på. Så kan vi sammen dykke endnu dybere ned i  madens fantastiske univers. Madkurserne beskrives her på siden eller du kan kontakte os for forespørgsler på skræddersyede madkurser eller teambuildings. 

Fordi vi til stadighed er nysgerrige og gerne vil dele nye smagsoplevelser med jer tilbyder vi også forskellige smagninger, de bliver ligeledes annonceret her på siden samt på vores Facebook. 

Lysfest med Grundsmag

I anledningen af Roskildes Lysfest inviterer Grundsmag indenfor til en 2-retters lysfestmenu, som kan mætte både børn og voksne.
Bemærk venligst vi har to seatings, kl. 17.00 og kl. 19.00.
Billetterne kan købes via linket.
Menuen består af hovedret, dessert og selvfølgelig vores hjemmebagte surdejsbrød.
Grundsmags kokke tilbereder:
Krondyr i flødesauce med kartoffelpuré, tyttebær og sprød grønkål.
Æble/solbær crumble med cremefraiche
Vi glæder os til at fejre lysfest med jer!
Vi ses i Grundsmag 
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/event_list/EM8261



Grundsmags folkekøkken
Lad os stå for aftensmaden, når vi en gang om måneden inviterer indenfor til hyggelig og uformel aftensmad i spisehuset.  Maden er klar kl. 18 og bliver serveret som social dining. I kan glæde jer til en masse gode, økologiske sager inspireret af årstidens råvarer. Der kommer til at være retter for både store og små.
Drikkevarer og dessert kan tilkøbes, og vi har som altid både lokale økoøl, hjemmelavede safter og vidunderlige vine. Se datoer via linket. Vi ses i Grundsmag!
https://www.place2book.com/da/list/EM8261





Citrussymfoni med Syltedronningen
Til marts skal vi mærke sydens varme og friskhed i Spisehuset - vi skal nemlig sylte med citrusfrugter, når vi får besøg af Syltedronningen. 
Vinteren er højsæson for citrus og det er noget ganske særligt at sylte citrusfrugter. Det er ofte tidskrævende og kræver lidt erfaring, men det kan også gøres simpelt og nemt, så alle kan være med. Citrusfrugter er bitre, sure og søde på samme tid og vi kan trylle dem til de lækreste delikatesser. På dette kursus bliver du introduceret til råsyltning, chutney, og marmelade og vi kommer også omkring den engelske tilberedningsteknik så du kan lave både thin-, medium- og thickcut marmelader.
Alle får 3 fyldte glas med hjem, og undervejs vil der være smagsprøver, en let servering samt kaffe, te og snacks. 
https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=b3zoco0g61




Tidligere kurser
 

Vil du kramme kål sammen med os?

Den 12. november dykker vi nemlig ned i fermenteringens forunderlige univers. Du får introduktion til hvad fermenteringen kan, og så skal vi snitte, smage og kramme grøntsager. 
Vi vil undervejs servere lidt at drikke, og du får også de gode sager med hjem. Så måske du kan få lavet de første værtindegaver til juletiden? 

 


Det gode brød
Jens vender tilbage med sit bagekursus, hvor vi skal udforske nye og lokale kornsorter og lære om ælte- og hævemetoder sammen. Vi skal lege med surdej, friskmalet mel og masser af klistret dej, og du får helt sikkert ny viden med hjem, som kan forbedre din hjemmebagning.
Dagens pensum består af 2 timers hvedebrød, rugbrød og Grundsmags kanelknuder.
Vi sørger for kaffe, te og vand under hele lektionen og serverer en let anretning med et glas vin eller saft undervejs.
Vi glæder os til at bage og smage på det dejlige brød sammen med dig.

Konfektværksted

På denne hyggelige juleworkshop kan du lave lækkerier af friske, økologiske råvarer til dig selv eller værtindegaver til juledagene - hvis konfekten altså ikke bliver spist før. Vi laver marzipan fra bunden, tre sirupper, og tre slags konfekt af de bær vi har lavet sirup på + marzipan, god chokolade og lir.
Du får de hjemmelavede godter med hjem i flotte flasker og fine poser.
Vi serverer kaffe, the og saft og en eftermiddagssnack undervejs så hyggen er helt i top.


 

Betalings- og refunderingsbetingelser, opdateret januar 2020

Tilmelding til et af vores madkurser, smagninger eller andre aktiviteter er bindende og gebyret kan ikke refunderes.

Køb af billetter til vores aktiviteter er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2 - nr. 12).