© 2019 by GRUNDSMAG

MENUKORT SPISEHUS 

Denne menu tilbyder vi tirsdag til fredag fra kl. 11 og lørdag fra kl 15
Brunch tilbydes lørdag og søndag kl. 10 til 14

VORES RÅVARER ER 90-100% ØKOLOGISKE. MENUKORTET ER SAMMENSAT UD FRA BÆREDYGTIGE PRINCIPPER OM MINDRE KØD, LOKALE RÅVARER OG BRUG AF RÅVARER DER ER I SÆSON. ALT VORES MAD LAVES SELVFØLGELIG FRA BUNDEN.

 

VORES SMÅ OG STORE RETTER EGNER SIG GODT TIL AT DELE. BED BARE OM EKSTRA TALLERKNER, HVIS I VIL SMAGE LIDT FORSKELLIGT OG DELER RETTERNE.

SPISER I VEGANSK, SPØRG VORES SØDE TJENERE OM MULIGHEDERNE.

 

SMÅ RETTER

SYLTE AF AND MED GRØNKÅLSSALAT 95 KR,
RILLETTE AF LAKS MED KAPERS, DILD OG ÆBLER PÅ SÆSONENS SALAT 75 KR.

GROVFRITTER MED MAYO 55 KR.

PERLEBYG FRA MEJNERTSMØLLE I LÆKKER CREME, MED RISTEDE SVAMPE,

HJEMMELAVET FRISKOST OG KRYDDERURTER 95 KR.

UDVALG AF ARLA UNIKA OSTE OG KVÆDEKOMPOT 115 KR.

 

GRUNDSALAT 89 KR.

SALATEN ER MÆTTENDE OG SAMMENSAT AF SÆSONENS

DEJLIGE ØKOLOGISKE RODFRUGTER OG GRØNTSAGER VENDT MED KRYDDERURTER,

OLIVENOLIE OG ÆBLEEDDIKE.

HAR DU LYST TIL LIDT EKSTRA KRÆS KAN DU TILVÆLGE EN MASSE GODE SAGER.

VELBEKOMME.                                                                                                                                                                                                     

 

TILVALG TIL GRUNDSALAT

GLAD GRIS – BRAISERET SVINEBOV TILSMAGT MED FENNIKELFRØ +65 KR.

SPYD MED LAMMEKØLLE +65 KR.

SALTE NØDDER OG KERNER +39 KR.

POCHEREDE ÆG – 2 STK. +39 KR.

BAGT PORTOBELLOSVAMP MED BALSAMICO +39 KR.

 

SANDWICH - SERVERES INDTIL KL. 17.00

ALLE VORES SANDWICH BLIVER GRUNDLÆGGENDE LAVET PÅ SURDEJSBRØD

MED FRISK SALAT, BREDBLADET PERSILLE OG HJEMMERØRT URTEMAYO.

 

SANDWICH MED BRAISERET SVINEBOV OG SYRNET KÅL 115 KR.

 

SANDWICH MED RILLETTE AF LAKS RØRT MED KAPERS,

ÆBLER, DILD OG CREME FRAICHE   115 KR.

SANDWICH MED BAGTE PORTOBELLOSVAMPE, GRÆSKAR OG HUMMUS 115 KR.

 

 

STORE RETTER - SERVERES FRA KL. 17.00

BØRN OP TIL 10 ÅR KAN BESTILLE ALLE STORE RETTER I ½ PORTION TIL ½ PRIS.

 

FISKEFRIKADELLER MED SMÅ KARTOFLER I VINAIGRETTE OG URTECREME 169 KR.

 /FISKEDELLER KAN BYTTES UD MED VEGANSK GRØNTSAGSDELLE

 

GRUNDSMAGS BOLLER I KARRY MED RIS OG LILLE KÅLSALAT 169 KR.                                  

GLAD GRIS – BRAISERET SVINEBOV PÅ BØNNECASSOULET,

KARTOFLER OG URTESALAT 175 KR.

 

TAVLERET

 

CREMET GRÆSKARSUPPE M. SALSA VERDE, RISTEDE GRÆSKARKERNER OG

SURDEJSBRØD 95 KR.

 

 

SØDT

 

LUN CRUMBLE AF SÆSONENS FRUGTER OG BÆR

SERVERET MED CRÈME DOUBLE  69 KR.

 

DAGENS KAGE 39 KR.

 

GAMMELDAWS ÆBLEKAGE MED KANELRASP 45 KR.

ROMFROMAGE MED BLÅBÆRSIRUP OG KNAS 59 KR.