Spisehusets menukort

Vores råvarer er 90-100% økologiske. Menukortet er sammensat ud fra bæredygtige principper om mindre kød, lokale råvarer og brug af råvarer der er i sæson. Al vores mad laves selvfølgelig fra bunden. Og vores små retter og Grundsalat egner sig godt til at dele

Vær opmærksom på at vi lørdag og søndag udelukkende serverer vores lækre  brunch

FROKOST

FROKOSTANRETNING 175 kr.

Serveres hverdage fra kl. 11:00 – 15:00
Kartoffel/porresuppe chorizo/rugknas, syrlig porcheret hvid fisk med sc. romesco og grønne salater, braiseret svinebryst med surkål, samt ost og figner, brød og smør

GRUNDSALAT 89 kr.

Salaten er mættende og sammensat af sæsonens dejlige økologiske rodfrugter og grøntsager vendt med krydderurter og vinaigrette
Og har du lyst til lidt ekstra kræs kan du tilvælge:

  • Glad gris – braiseret svinebryst +75 kr.
  • Spyd med lammekølle +75 kr.
  • Salte mandler med citron og timian +39 kr.
  • Pocherede æg – 2 stk. +39 kr.
  • Langtidsbagte tomater +39 kr.
  • Syrlig pocheret hvid fisk +75 kr.

GRUNDSMAGS BURGER 189 kr.

Surdejsbolle, bøf af oksekød og grøntsager, ristede løg, løvstikke mayonnaise, kraut, kål og grønne salater
Til en gedigen burger hører en skøn sidevogn:

  • Fritter med kryddersalt og hjemmerørt mayo +40 kr.

MOULES FRITES 185 kr.

Vores legendariske friskdampede blåmuslinger fra Limfjorden med sprøde grovfritter og estragonmayo

SANDWICH 125 kr.

Serveres indtil kl. 17:00
Alle vores sandwich bliver grundlæggende lavet på surdejsbrød med frisk salat, urter og hjemmerørt kryddermayo

Vælg mellem tre lækre varianter:

  • bryst af økogris og syrnet kål
  • syrlig pocheret hvid fisk, salsa verde og glaskål
  • langtidsbagte tomater, saltbagt knoldselleri og sc. romesco

SNACKS

  • Udvalg af små snacks - tarte flambée, grønne oliven, salte mandler med citron & timian, sc. romesco, salsa verde, vesterhavsost og surdejsbrød 160 kr.
  • Saltede mandler med citron & timian 39 kr.
  • Store grønne oliven 29 kr.
  • SMÅ RETTER

    Serveres hele dagen

    FRITTER 55 kr.

    Fritter med kryddersalt og hjemmerørt urtemayo

    KARTOFFEL/PORRESUPPE 85 kr.

    Cremet med kartoffel/porresuppe med chorizo/rugknas, salsa verde og surdejsbrød

    POCHERET HVID FISK 95 kr.

    Syrlig pocheret hvid fisk med glaskål, sc. romesco og grønne salater

    TARTE FLAMBÉE 95 kr.

    Vores version af den fransk/tyske sprøde, tynde hvide pizza, serveret med dansk burrata, glaserede løg, asparges, brøndkarse

    UNIKA-OSTE 115 kr.

    Udvalg af Arla Unika oste med sæsonens kompot og hjemmelavet knækbrød

    AFTEN

    Serveres fra kl. 17:00

    GLAD GRIS 185 kr.

    Braiseret svinebryst serveret med kartoffel/selleri puré, grillede porre, sky sauce, tyttebær og ramsløg/skvalderkål salat

    GRUNDSALAT 89 kr.

    Salaten er mættende og sammensat af sæsonens dejlige økologiske rodfrugter og grøntsager vendt med krydderurter og vinaigrette
    Og har du lyst til lidt ekstra kræs kan du tilvælge:

    • Glad gris – braiseret svinebryst +75 kr.
    • Spyd med lammekølle +75 kr.
    • Salte mandler med citron og timian +39 kr.
    • Pocherede æg – 2 stk. +39 kr.
    • Langtidsbagte tomater +39 kr.
    • Syrlig pocheret hvid fisk +75 kr.

    GRUNDSMAGS BURGER 189 kr.

    Surdejsbolle, bøf af oksekød og grøntsager, ristede løg, løvstikke mayonnaise, kraut, kål og grønne salater
    Til en gedigen burger hører en skøn sidevogn:

    • Fritter med kryddersalt og hjemmerørt mayo +40 kr.

    MOULES FRITES 185 kr.

    Vores legendariske friskdampede blåmuslinger fra Limfjorden med sprøde grovfritter og estragonmayo

    BØRNEMAD

    BØRNEBURGER 135 kr.

    Surdejsbolle, bøf af oksekød og grøntsager, sprøde løg, salat og tomat, mayo og ketchup

    BØRNEFRITTER MED HJEMMERØRT MAYO 49 kr.
    HJEMMELAVEDE KØDBOLLER MED TOMATSAUCE OG RODFRUGTPURÉ 95 kr.

    SØDT

    CHOKOLADEBRUD 59 kr.

    Chokoladebrud med nødder, kerner og rosin

    CRUMBLE 69 kr.

    Lun crumble af sæsonens frugter og bær serveret med cremefraiche

    DAGENS KAGE 42 kr.

    Dagens lækre kage

    TRIFLI 69 kr.

    Trifli på sæsonens frugt og bær