SPISEHUSETS MENUKORT

Vores råvarer er 90-100% økologiske. Menukortet er sammensat ud fra bæredygtige principper om mindre kød, lokale råvarer og brug af råvarer der er i sæson. Al vores mad laves selvfølgelig fra bunden. Og vores små retter og Grundsalat egner sig godt til at dele. Flere af retterne kan tilberedes vegansk.

Vær opmærksom på at vi lørdag og søndag udelukkende serverer vores lækre brunch

FROKOST

FROKOSTANRETNING 185 kr.

Cremet græskarsuppe med tomat, varme krydderier og salsa verde, syrlig porcheret hvid fisk og sc. romesco m. kålsalat, ølbraiseret oksetykkam med surkål, samt ost og figner, brød og smør

GRUNDSALAT 89 kr.

Salaten er mættende og sammensat af sæsonens dejlige økologiske rodfrugter og grøntsager vendt med krydderurter og vinaigrette
Og har du lyst til lidt ekstra kræs kan du tilvælge:

  • Mør muh – ølbraiseret oksetykkam +75 kr.
  • Spyd med lammekølle +85 kr.
  • Salte mandler med citron og timian +39 kr.
  • Pocherede æg – 2 stk. +39 kr.
  • Langtidsbagte tomater +39 kr.
  • Syrlig pocheret hvid fisk +75 kr.
  • Frisk mild gedeost, Rosamundo, fra Tebstrup 2 stk. +55 kr.

SANDWICH 135 kr.

Alle vores sandwich bliver grundlæggende lavet på surdejsbrød med frisk salat, urter og hjemmerørt kryddermayo

Vælg mellem tre lækre varianter:

  • Ølbraiseret oksetykkam og syrnet kål
  • Syrlig pocheret hvid fisk, salsa verde og glaskål
  • Langtidsbagte tomater, saltbagt knoldselleri og sc. romesco

SNACKS

  • Udvalg af små snacks - tarte flambée, grønne oliven, salte mandler med citron & timian, sc. romesco, salsa verde, vesterhavsost og surdejsbrød 160 kr.
  • Saltede mandler med citron & timian 39 kr.
  • Store grønne oliven 29 kr.
  • SMÅ RETTER (Frokost)

    CREMET GRÆSKARSUPPE 85 kr.

    Cremet græskarsuppe med tomat, varme krydderier og salsa verde

    POCHERET HVID FISK 95 kr.

    Syrlig pocheret hvid fisk med glaskål, sc. romesco og kålsalat

    Quiche Lorraine 135 kr.

    Ouiche lorraine med porre, håndskåret bacon, grillede tomater og lille salat

    Svampetoast 115 kr.

    Svampetoast med krydderurter og revet karamelsten fra Arla Unika

    TARTE FLAMBÉE 135 kr.

    Vores version af den fransk/tyske sprøde, tynde hvide pizza, serveret med dansk burrata, glaserede løg, sprød grønkål, blomkålscrudité og trøffelolie

    UNIKA-OSTE 115 kr.

    Udvalg af Arla Unika oste med marmelade og hjemmelavet knækbrød

    BØRNEMAD (Op til 15 år)

    Græskarsuppe barn 65 kr.

    Cremet græskarsuppe med tomat, varme krydderier og creme fraiche

    Hjemmelavede pandekager 69 kr.

    Hjemmelavede pandekager med Hansens vanilleis og syltede bær

    Perlebygotto barn 95 kr.

    Perlebygotto med sprød blomkål og revet ost

    Tarte Flambée barn 85 kr.

    Tarte flambée med langtidsbagte tomater og burrata

    SØDT (FROKOST)

    CHOKOLADEBRUD 59 kr.

    Chokoladebrud med nødder og kerner

    Dagens kage 42 kr.

    Spørg de søde tjenere

    TRIFLI 69 kr.

    Trifli på kompot af sæsonens frugt eller bær og karamelknas

    AFTEN

    Serveres fra kl. 17:00

    GRUNDSALAT 95 kr.

    Salaten er mættende og sammensat af sæsonens dejlige økologiske rodfrugter og grøntsager vendt med krydderurter og vinaigrette
    Og har du lyst til lidt ekstra kræs kan du tilvælge:

    • Mør muh – ølbraiseret oksetykkam +75 kr.
    • Spyd med lammekølle +85 kr.
    • Salte mandler med citron og timian +39 kr.
    • Pocherede æg – 2 stk. +39 kr.
    • Langtidsbagte tomater +39 kr.
    • Syrlig pocheret hvid fisk +75 kr.
    • Frisk mild gedeost, Rosamundo, fra Tebstrup 2 stk. +55 kr.

    SNACKS

  • Udvalg af små snacks - tarte flambée, grønne oliven, salte mandler med citron & timian, sc. romesco, salsa verde, vesterhavsost og surdejsbrød 160 kr.
  • Saltede mandler med citron & timian 39 kr.
  • Store grønne oliven 29 kr.
  • SMÅ RETTER (Aften)

    CREMET GRÆSKARSUPPE 85 kr.

    Cremet græskarsuppe med tomat, varme krydderier og salsa verde

    POCHERET HVID FISK 95 kr.

    Syrlig pocheret hvid fisk med glaskål, sc. romesco og kålsalat

    Quiche Lorraine 145 kr.

    Ouiche lorraine med porre, håndskåret bacon, grillede tomater og lille salat

    Rødbedetatar 110 kr.

    Rødbedetartar med estragonmayo, rødebedechips og friske krydderurter

    Svampetoast 115 kr.

    Svampetoast med krydderurter og revet karamelsten fra Arla Unika

    TARTE FLAMBÉE 135 kr.

    Vores version af den fransk/tyske sprøde, tynde hvide pizza, serveret med dansk burrata, glaserede løg, sprød grønkål, blomkålscrudité og trøffelolie

    UNIKA-OSTE 115 kr.

    Udvalg af Arla Unika oste med marmelade og hjemmelavet knækbrød

    STORE RETTER

    ØLBRAISERET OKSETYKKAM 195 kr.

    Ølbraiseret oksetykkam med grillet blomkål, knoldselleripure, gule beder og sprød grønkål

    PERLEBYGOTTO 185 kr.

    Cremet perlebygotto med græskar, vesterhavsost, stegt rosenkål og grøn olie

    Skindstegt sandart 195 kr.

    Skindstegt sandart på bund af braiseret kål, hårdtbagt bagt græskar og cremolata

    BØRNEMAD (Op til 15 år)

    Græskarsuppe barn 65 kr.

    Cremet græskarsuppe med tomat, varme krydderier og creme fraiche

    Hjemmelavede pandekager 69 kr.

    Hjemmelavede pandekager med Hansens vanilleis og syltede bær

    Perlebygotto barn 95 kr.

    Perlebygotto med sprød blomkål og revet ost

    Tarte Flambée barn 85 kr.

    Tarte flambée med langtidsbagte tomater og burrata

    SØDT (AFTEN)

    CHOKOLADEBRUD 59 kr.

    Chokoladebrud med nødder og kerner

    Dagens kage 42 kr.

    Spørg de søde tjenere

    Hybenrose pannacotta 95 kr.

    Hybenrose pannacotta med karamelliserede popcorn og ribs

    Syltede bær med is 95 kr.

    Syltede bær med Hansens vanilleis og saltet browniecrumble

    TRIFLI 69 kr.

    Trifli på kompot af sæsonens frugt eller bær og karamelknas